JellyQ Minda

Anak yang pintar cerdas dan beradap.. impian ibubapa.
 
Bantu mereka menjadi lebih cerdas dengan memberikan sumber nutrisi terpilih dan terbaik dari bahan-bahah superfood dan makanan sunnah. Formulasi 17 jenis bahan yang digabung menjadi satu, inshaallah mampu membantu menguatkan ingatan, mengurangkan stress, memberi tenaga minda, meningkatkan kebolehan berfikir, menghafal, menenangkan dan menjadi lebih bijak!
Semua ini terangkum dalam bentuk jelly yang sangat enak, didalam satu sachet.. dan sedia untuk digunakan.

AMBIL TAHU LEBIH LANJUT TENTANG PRODUK BARU TERBAIK UNTUK ANAK ANDA DAN SEISI KELUARGA

Khasiat Dan Kebaikan JellyQ MINDA

Formulasi 𝗝𝗘𝗟𝗟𝗬 𝗤 terhasil dari campuran 17 jenis bahan (campuran pemakanan dari buah-buahan dan tumbuhan superfood dan beberapa bahan penting yang diperlukan untuk penjagaan kesihatan minda/otak, kesihatan mata dan kesihatan seluruh tubuh badan secara umum).
𝗝𝗘𝗟𝗟𝗬 𝗤 telahpun diformulasikan dalam bentuk jelly yang mudah dan sedia untuk digunakan terus dari sachet. Ianya sangat enak dan mudah untuk diamalkan. Jadi kegemaran di kalangan kanak-kanak mahu pun orang dewasa.

Pada dasarnya sebahagian besar bahan yang terdapat didalam 𝗝𝗘𝗟𝗟𝗬 𝗤 adalah lebih kepada bahan untuk penjagaan kesihatan otak dan minda, memberi dan membekal tenaga minda, menenangkan dan mengurangkan stress, menguatkan ingatan, memudahkan penghafalan, meningkatkan keupayaan kognitif dan banyak lagi yg berkaitan dengan kesihatan dan kecerdasan otak dan minda.
Oleh itu sasaran utama adalah untuk penggunaan dikalangan anak-anak (dari sebelum pra-sekolah, peringkat pra sekolah dan sekolah rendah) dan juga untuk pelajar di sekolah menengah, pelajar-pelajar kolej dan juga universiti.

Bagaimana pun masalah yang berkaitan minda seperti keupayaan kognitif, masalah stress, keupayaan mengingat dan penyakit-penyakit berkaitan otak dan minda seperti Alzhemier, dan begitu juga masalah yang berkaitan dengan mata dan penglihatan, bukan hanya berlaku dikalangan pelajar, tetapi juga berlaku di kalangan ibubapa dan orang-orang dewasa. Oleh itu kemunculan formulasi produk 𝗝𝗘𝗟𝗟𝗬 𝗤 tepat pada waktunya dan telah menjadi jawapan sebagai satu produk supplement yang sangat sesuai untuk memenuhi keperluan semua peringkat usia, dan untuk seisi keluarga.

Dapatkan Kebaikan JellyQ Minda Sekarang!

Similar Posts