RUMMAAN RESOURCES

Rummaan Resources (2055055-D) merupakan sebuah syarikat yang berdaftar di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) semenjak tahun 2011 sehingga kini.

LATARBELAKANG SYARIKAT

RUMAWI HJ KASOLAN

Pengasas Rummaan Resources

Rummaan Resources (2055055-D)

merupakan sebuah syarikat yang berdaftar di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) semenjak tahun 2011 sehingga kini.

Syarikat ini memfokuskan kepada aktiviti pemprosesan dan pemasaran produk makanan dan minuman kesihatan berasaskan delima dan makanan sunnah (starfruit).

Berbekalkan pengalaman daripada awal penubuhan sehingga kini, syarikat ini telah menghasilkan pelbagai jenis produk yang berkaitan makanan kesihatan, minuman kesihatan dan kosmetik yang mana semuanya berasaskan buah delima.

Atas pengalaman yang lama dalam bidang penghasilan produk-produk kesihatan berasaskan buah delima, syarikat ini begitu komited dalam penghasilan produk kesihatan berasaskan minuman iaitu BIODELIMA GOLD.

Melalui R&D dan tenaga pakar yang telah berpengalaman lebih 10 tahun dalam penghasilan produk-produk kesihatan, BIODELIMA GOLD telah teruji secara klinikal dan telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan pengesahan HALAL JAKIM. Dengan ini BIODELIMA GOLD selamat diminum!